12. april 2024

Forårskoncert med Brass Band Da Capo og Virringkoret

Instrumenter og stemmer har samlet støv og rust i lange perioder under corona’en, men nu er der gang i musiklivet igen. Derfor kan Hammels ”byorkester”, Brass Band Da Capo, sammen med Virringkoret indbyde til fælles koncert i aulaen på Skovvangskolen onsdag d. 27. april kl. 19.30.

De to ensembler, der tilsammen tæller omkring 60 musikere og sangere, vil både musicere hver for sig og sammen. Sidst, de optrådte sammen, var til julekoncert i Hammel i 2019. Så kom corona’en, men nu er de klar igen. Ikke bare én, men to gange. 11. maj gentager de nemlig succesen på Virring Skole.

Publikum kan glæde sig til et varieret koncertprogram. Hør f.eks. kor og orkester fremføre ”Gi’ os lyset tilbage”, skrevet til alle landets efterskoler og DGI’s landsstævne i 2009. Eller stå på toget, når Da Capo lægger skinner til en anderledes udgave af John Lennons og Paul McCartneys ”Ticket to Ride” for bare at nævne et par stykker.

Der er fri entre til koncerten, der dirigeres af henholdsvis basunist Lars Peder B. Sørensen og korleder Anne Rossau

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler