14. juli 2024

Fotokonkurrrence: Hvordan ser Hammel ud?

Skyd et motiv som for dig siger ”provins”. Sådan lyder oplægget i en fotokonkurrence udskrevet af Favrskov Biblioteker og Kulturhuse, der i efteråret har fokus på temaet ”Provins” i sit efterårsprogram.

Der knytter sig både positive og negative associationer til ordet ”provins”, og fra 22. august til 2. oktober er alle med adresse i Favrskov Kommune inviteret til at give deres bud med et billede taget med kamera eller mobiltelefon.

Når billedet indsendes, skal det suppleres med en kort beskrivelse af, hvor det er taget, og hvorfor motivet er valgt. Billeder til konkurrencen skal indsendes pr. mail til aok@favrskov.dk og vil blive offentliggjort på Favrskov Bibliotekernes hjemmeside og sociale medier. 

Otte fotografier vil blive udvalgt og printet i stort format for at blive udstillet på bibliotekerne i uge 42-43, og et bedømmelsesudvalg med såvel lokale som kunstprofessionelle medlemmer, vil ud af de otte udvælge den endelige vinder.

Man kan lade sig inspirere til sit konkurrencemotiv ved at deltage i arrangementet ”Hvor bor du bedst?” d. 13. september i InSide. Her kan man opleve tv-kendissen Søren Vester og den lokale ejendomsmægler Pernille Nørgaard, der sammen med den nytilflyttede journalist Jesper Rehmeier vender og drejer spørgsmålet om hvorfor man bor hvor man bor – fx her i Favrskov. Billet til arrangement købes på bibliotekerne eller på favrskovbib.dk

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler