21. maj 2024

Fotorama viser gratis ukrainsk familiefilm for ukrainske flygtninge i Favrskov

Søndag den 11. december inviterer Fotorama Hammel  de ukrainske flygtninge i lokalområdet til en hyggelig visning af den ukrainske familiefilm THE STOLEN PRINCESS.

The Stolen Princess er en ukrainsk produceret animationsfilm for hele familien. Den er med ukrainsk tale, og der vil ikke være hverken danske eller engelske undertekster. Ukrainere kan på biografens hjemmeside gå ind og bestille gratis billetter til hele familien, men man kan også bare møde op inden forestillingen kl. 11.

THE STOLEN PRINCESS foregår i tidsalderen med modige riddere, smukke prinsesser og vise troldmænd. Historien omhandler kunstneren, Ruslan, der drømmer om at blive ridder. Han møder den smukke prinsesse Mila og forelsker sig straks i hende. Men pludselig dukker den onde troldmand, Chornomor, op og stjæler Mila for øjnene af Ruslan. Ruslan drager derfor ud på eventyrlig søgen efter sin store kærlighed.Biografernes mulighed for at vise The Stolen Princess er støttet af Den Erhvervsdrivende Fond Biografklub Danmark. Jørn Lundme fra Apollon i Struer har gennem det ukrainske filminstitut fået filmen hjem til Danmark

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler