28. maj 2023

Hammel Hestemarked fester både inde og ude i år

Efter et år, hvor det udelukkende foregik udenfor, så rykker Hammel Hestemarked igen ind i Arenaen i Hammel Idrætscenter, hvor 80´er festen er tilbage.

Hammel Hestemarked skal fejre 50 års jubilæum, og det fejres med masser af tradition og lidt fornyelse.

”Vi arbejder stadig på højtryk for at få de sidste kunstnere på plads, men håber at vi snarest kan præsentere hele programmet for Jubilæumsmarkedet” udtaler formand Per Bøving. 

”Men lige pt. har vi, efter rigtig mange forespørgsler, fået 80´er festen tilbage. Her bliver Arenaen pyntet op i 100 procent 80´er tema, og der vil være præmier til de bedste udklædninger. Der serveres naturligvis en rigtig 80´er menu. Vi har fået en aftale med en gammel kending, DJ Dalsgaard, som vil holde gang i 80´er danseskoene. Der skal naturligvis være live musik til en rigtig 80´er fest og her kommer NIGHT RIDERS og spiller alle de kendte 80´er hits. Billetter sættes til salg fredag d. 3. juni, og går det som vanligt, forventer vi udsolgt i løbet af få dage” siger en smilende formand. 

”Vi oplevede sidste år, da vi måtte rykke udendørs grundet covid 19,  at især de unge var vilde med vores udendørs koncept, med en DJ og så ellers bare fart på festen. Så det laver vi sideløbende med Arena festerne, og der bliver dermed både mulighed for at komme ind at sidde og få en total oplevelse, eller bare komme ned og give den gas når man har lyst. Fredag kommer den altid populære DJ Ringholm, som efterhånden er blevet et krav fra byens ungdom. Lørdag topper vi så Ringholm op med den hotte og aktuelle HEDEGAARD, som kommer som gæste DJ i løbet af aftenen. Det har vi voldsomme store forventninger til, og forventer en forrygende fest for alle”, slutter en glad formand, Per Bøving

Billetter til friluftsfesten købes blot ved indgangen og bliver fredag den beskedne sum af 50 kr., og lørdag, hvor HEDEGAARD kommer, koster entréen 100 kr. 

Billetter til 80´er festen sælges via Hammel Hestemarkeds facebookside fra fredag d. 3. juni.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler