20. juli 2024

Hammel og Lading Kirke laver “to-go” Skærtorsdag

Det er snart påske og dermed også en af kirkernes højtider, som igen i år er præget af restriktioner. Dog må man gerne mødes i kirkerne, men den traditionelle middag efterfølgende Skærtorsdag, er afløst af nyt koncept.

Der er gudstjeneste i Lading Kirke klokken 11 og i Hammel Kirke klokken 19. Kirkernes musikalske personale vil sammen med sognepræst Johannes Lunn stå for en stemningsfuld gudstjeneste, hvor vi sammen fejrer nadver. Da vi ikke må samles til skærtorsdagsmåltid efter gudstjenesten, vil man kunne få en “to go”-pose med hjem med lidt godt at spise fra Lading mejeri, skriver kirkerne på deres hjemmeside.

Tilmelding er nødvendig og kan ske på mail til kirkekontoret: hammel.sogn@km.dk eller på tlf. 86 96 93 52 tirsdag d. 23. marts.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler