13. juli 2024

InSide skal have ny daglig leder

Kulturhuset InSide i Hammel skal på udkig efter en ny daglig leder, da den nuværende, Lene Bjarke Skov, der har været ansat siden 2019, har fået nyt job.

Lene Bjarke Skov skal fra 1. august være leder af Kultur og Fritid i Syddjurs Kommune, hvor hun tidligere har været ansat i en stilling som leder af Kultursekretariatet. Lene Bjarke Skov er ikke den eneste fra Favrskov Kommune, der søger mod Syddjurs, da Stinne Rishøj Mikkelsen er ansat som ny sekretariatsleder, også med start fra 1. august. Hun kommer fra en stilling som fritidskonsulent i Favrskov Kommune.

“Vi har høje ambitioner for udvikling af kommunens kultur, fritid og landdistrikter, samtidig med at økonomistyringen og betjeningen af det politiske niveau også skal styrkes. Det giver naturligvis travlhed og derfor er jeg er glad og stolt over at kunne præsentere to meget kompetente personer til to centrale stillinger. Det er begge stillinger, som er afgørende for hvordan vi lykkes, både i forhold til Byrådet og i forhold til borgere og foreninger. Tillykke og velkommen tilbage til Lene Bjarke Skov og Stinne Rishøj Mikkelsen, jeg glæder mig til samarbejdet”, fortæller Ole Wolf, der er Kultur og Borgerchef i Syddjurs Kommune, til kommunens hjemmeside.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler