12. april 2024

Kendt krimiforfatter besøger Hammel

Journalist og forfatter Lone Theils ses overalt på TV i øjeblikket – først kommenterede hun på det engelske kongehus i forbindelse med Dronning Elizabeths død, og senest på den engelske politiske krise.

Hun er også forfatteren til den nyeste biografi om Prinsesse Diana, som er udgivet i anledning af, at det i år var 25 år siden hun mistede livet: ”Diana: eventyret, tragedien, myten”

Lone Theils har været i korrespondent i London i 16 år, og erfaringerne herfra har hun brugt, da hun bragede igennem lydmuren i Danmarks krimiland med ’Pigerne fra Englandsbåden’ i 2015. Siden da har Lone Theils skrevet i alt fem bøger om den London-baserede journalist Nora Sand.

Men siden har hun skiftet storbyen ud med Vestjylland og politiefterforskeren Signe Brask, og også det er noget, Lone kender til – hun er selv født og opvokset i Holstebro.

Onsdag d. 9. november kl. 19 kommer Lone Theils til Hammel for at fortælle om sine bøger og hvordan det er at skrive 2 krimiserier med så forskellig baggrund.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler