18. maj 2024

Kom til gratis popup-koncert ved InSide med “Kulturcentralen”

Som optakt til sommerferien inviterer InSide og Café InSide til koncerten ”Sommer, sang og sammenhold” med Kulturcentralen på plænen foran kulturhuset.

Sanger og entertainer Hans Dueholm og pianist Allan Dahl Hansen kommer med deres lille transportable scene til Hammel den 25. juni kl. 11, hvor man kan se frem til en lille koncert med opera, sange og viser på programmet – fra ”O sole mio” til ”Er du dus med himlens fugle”.

Med højt humør og glimt i øjet spiller de to musikere en række popup-koncerter takket være Kulturministeriets pulje til kulturaktiviteter, og i InSide er de glade for at kunne runde en kultursæson præget af corona af på denne festlige måde – OutSide-InSide! Café InSide er vært ved en kop kaffe til publikum ved arrangementet.

Af hensyn til gældende coronaregler er det nødvendigt at reservere en billet på kulturhusets hjemmeside: http://kalender.hammelkulturhus.dk/

Skulle vejret drille, vil koncerten blive rykket indenfor i kulturhuset efter gældende retningslinjer. Husk derfor gyldigt coronapas!

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler