27. maj 2024

Kom til klassisk koncert hjemme i stuen

På onsdag klokken 12 kan man komme til en mini klassisk koncert, hjemme i sin egen stue, eller hvor det nu lige passer ind. Kulturhuset InSide I Hammel har nemlig 20 pladser via Zoom til en lille koncert på 20 minutter med et par musikere fra Aarhus Symfoniorkester.

Det er gratis at deltage, og man tilmelder sig via det normale billetsystem, og får så tilsendt en kode som man logger ind med, når koncerten er klar til at starte.

“Vi synes det var var en god måde at formidle kultur på til borgerne i Hammel, når vi nu ikke selv kan holde åbent. Man kan jo sagtens være nogle stykker i stuen tænker jeg, så forhåbentligt er der flere end de 20 der kan få log-in, der kan få glæde af koncerten. Det er jo ikke nogen lang koncert, men et fint lille afbræk midt på dagen, som jeg håber vil blive taget godt i mod”, fortæller LeneBjarke Skov til ByensNyt..

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler