20. juli 2024

Kom til Spiseteater for de mindste på Hammel Bibliotek

På tre datoer i januar og februar prøver Favrskov Bibliotekerne et nyt koncept af, nemlig spiseteater for de mindste og deres familier. Kom og få en skøn teateroplevelse og et dejligt måltid mad.

D. 11. januar i Hadsten, 31. januar i Hinnerup og 9. februar i Hammel får Favrskov Bibliotekerne besøg af Randers Teater med deres børneforestilling, Hattemågen. Forestillingen, der mest er for de 3-5 årige, handler om en fin dame, der har købt et flot sommerhus ved et smukt hav. Hun glæder sig til at skulle på ferie og til at nyde lidt dejlig fred og ro. Men det bliver slet ikke, som hun havde regnet med. Sommerhuset viser sig at være en gammel fiskerhytte, og den er allerede beboet. Af en måge. Så ro og renlighed er der ikke meget af, og ferien bliver helt anderledes end forventet. Men det er måske slet ikke så dårligt. En hjertelig og humoristisk forestilling for det yngste publikum, der minder os om, at ikke alle gode oplevelser kan planlægges på forhånd. En rigtig solskinsforestilling i den kolde vintertid. 

Efter forestillingen spiser vi et dejligt måltid mad sammen. I Hadsten og Hinnerup serverer Skafferiet boller i karry og i Hammel serverer Café Inside lasagne. Det kan være svært at nå arrangementer i hverdagen, når man skal hjem og sørge for aftensmaden, men her er der sørget for maden, mens I ser teater sammen med jeres børn.

Alle tre forestillinger begynder kl. 16.30 og billetter kan bestilles på favrskovbib.dk.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler