24. marts 2023

Magisk teateroplevelse på Hammel Bibliotek i vinterferien

I vinterferien har forældre til børn mellem 4 og 8 år mulighed for at dele en dejlig oplevelse med deres børn. Teater ”De røde heste” gæster Hammel bibliotek tirsdag den 15/2 kl. 10.30.

Som stykkets titel ”I begyndelsen var begyndelsen” antyder, fortælles der en slags skabelsesberetning. Som tilskuer sidder man spændt i mørket og venter, og pludselig bevæger en lille lysende grøn kugle sig rundt foran os … Ordet ”Hov” er det eneste der bliver sagt i den ellers ordløse forestilling, hvor alting langsomt vokser frem. Planterne gror, skuespilleren tegner en vandhane på en papkasse – og der kommer vand ud af den! Meget er fuldkommen magisk i denne dejlige forestilling. 

Forundring og begejstring er de umiddelbare reaktioner hos publikum, også hos børnebibliotekar Mie Henriksen, som så forestillingen første gang for flere år siden. Hun siger:

”Som børnebibliotekar gennem snart 40 år har jeg naturligvis set et utal af børneteaterforestillinger, men dette stykke er nok i min top 3. Jeg har set det flere gange, og jeg glæder mig til at se det igen. Her illustreres på fornemste vis, hvilken magisk stemning en dygtig skuespiller kan trylle frem med små virkemidler og respekt for sit unge publikum”.

Billetter til teaterforestillingen kan købes på favrskovbib.dk eller på biblioteket.

Forestillingen vises også på Hadsten Bibliotek om mandagen den 14/2 kl. 10.30.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler