26. september 2023

Masser af film og foredrag i Fotorama i denne uge

I torsdags fik biograferne landet over endelig mulighed for igen at lukke publikum ind i mørket, og vise film på det store lærred, og Fotorama i Hammel var selvfølgelig ingen undtagelse.

I denne uge er der fire film på plakaten og et enkelt foredrag fra Aarhus Universitet omkring sære sanser.

I aften er der dansk film med blandt andre Jesper Christensen og Karen Lise Mynster i hovedroller, når “Lille Sommerfugl”, der er instrueret af Søren Kragh-Jacobsen, spiller klokken 19.30.

I morgen er der foredrag fra Aarhus Universitet omkring sære sanser, hvor der bliver sat fokus på, om vi har en sjette sans. Det er klokken 19.00.

Filmen “The High Note” spiller fra onsdag den 12. maj og frem til 20. maj.

Fra torsdag og ugen ud, spiller “The Croods 2”, og torsdag samt fredag kan man se eller gense den Oscarvindende danske film “Druk”, med blandt andre Mads Mikkelsen og Janus Millang i hovedrollerne. En film som Thomas Vinterberg har instrueret.

Se mere info om filmene og hvornår de spiller på Fotoramas hjemmeside

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler