28. februar 2024

Mød Søren Vester i dialog med Pernille Nørgaard fra Danbolig Hammel I InSide

Søren Vester mødes på Hammel Bibliotek med ejendomsmægler Pernille Nørgaard og lokaljournalist Jesper Rehmeier til en snak om levesteder og livsværdier.

Hvad gør lige præcis dit sted til det helt rigtige for dig? Bor du i Favrskov fordi du holder af provinsen, eller drømmer du om storbyen? 

Det helt rigtige sted for designer, havemand, og tv-kendis Søren Vester er provinsen, nærmere bestemt landsbyen Thiese i Salling, hvor han bor med sin familie i den gamle præstegård.

En af Søren Vesters pointer er, at beliggenhed er også et spørgsmål om livsværdier, ikke om havudsigt eller om, hvorvidt man kan tjene på et salg. Man skal lytte til sig selv: Hvor passer det ens familie at være, hvilket liv vil vi gerne leve, hvad er det rigtige for os? Og det kan sagtens være et helt andet sted, end man lige umiddelbart forestiller sig.

Fortæl de gode historier

Søren Vester og hans familie flyttede for nogle år siden fra København til hjemegnen Salling. De var ikke i tvivl om den beslutning, de tog, og de har ikke fortrudt et sekund. Livet fungerer simpelthen derude på landet – med naturen og familien tæt på, fællesskaber og rum til at få ro i hovedet.

Og hvis flere skal flytte til provinsen, skal vi være bedre til at fortælle de her gode historier. Til at sætte fokus på, at man altså sagtens kan bo i provinsen: ”Der er ikke nok, der ved, hvor godt der er herude,” mener Søren Vester. 

Så, hvor bor DU bedst? Hvor og hvordan finder man det perfekte sted at leve sit liv? Er det langt ude på landet, omgivet af marker og stilhed, er det et børnevenligt villakvarter i provinsen eller er det en lejlighed i storbyen?

Det vil Søren Vester forsøge at komme med nogle svar på, når han tirsdag den 13. september mødes til en samtale på Hammel Bibliotek med den lokale ejendomsmægler Pernille Nørgaard.Som ejendomsmægler er det hendes opgave at finde ud af, hvor folk bor bedst – og finde huset, der passer dertil. Med til at styre samtalen er lokaljournalist Jesper Rehmeier. Han er tilflytter fra Aarhus, mens Pernille er opvokset i Voldby syd for Hammel og stadig bosat i området. 

Aftenen er arrangeret i samarbejde med LOF Midtjylland.

Tid og sted: Tirsdag den 13. september 2022 kl. 19.00 – 21.00. Hammel Bibliotek, Dalvej 1, Hammel

Billetter i forsalg på favrskovbib.dk eller på bibliotekerne.

Aftenens deltagere:

Pernille Nørgaard er lokal ejendomsmægler i Hammel. Hun er opvokset i Voldby syd for Hammel og bor stadig i området. Pernille har været med i programmet ’Hammerslag’.

Jesper Rehmeier er journalist på lokalavisen FavrskovLiv. Han er flyttet til kommunen med sin familie og bor nu i Fajstrup ved Lading Sø.

Søren Vester er bl.a. kendt fra DR-programmerne ’I hus til halsen’ og ’Søren Vesters have’. Søren er uddannet designer fra Danmarks Designskole i København. Han flyttede for nogle år siden tilbage til sin hjemegn i Salling og bor nu tæt på Limfjorden i landsbyen Thiese.

Pernille Nørgaard mødes med Søren Vester i InSide. Pressefoto
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler