24. september 2023

Musikskolen afholdte alternativ nytårscamp

Normalt plejer Favrskov Musikskole at afholde nytårscamp for 40-50 af skolens elever, hvor de samles i en weekend, og spiller sammen på kryds og tværs. Det kunne ikke lade sig gøre i år at samles så mange, og derfor lavede de en helt særlig version af campen.

De indspillede, hver for sig, Sanne Salomonsens nyklassiker, Jeg´i live, og kalder den i musikskolens version “Vi´i live”. Det er der kommet en flot musikvideo ud af, som er arrangeret og sat sammen af Flemming Skovgaard Agerkvist, der er lærer på Favrskov Musikskole. Han fortæller, at det har været en sjov proces, men også noget man ikke bare lige gør, det tager tid at få sat det hele sammen.

“Vi kunne jo ikke mødes som vi plejer, og så fandt vi på den her idé i stedet, hvor vi så på en alternativ måde, fik spillet og sunget sammen. Eleverne har indspillet musikken hjemme hos sig selv, så det har taget noget tid, at få sat det hele sammen så det passede, men det lykkedes heldigvis, og jeg synes at resultatet er blevet ret godt”, fortæller Flemming til ByensNyt.

Det var især alle korsangerne der krævede en del koordinering og forarbejde, for at det færdige produkt blev godt.

“Det bliver lidt teknisk, men hende der står for koret, har først selv indspillet sangen, samtidig med, at hun så havde gang i en iPad der optog hende, så korsangerne kunne høre og se hende, i forhold til, hvordan de skulle synge. De plejer jo at synge samlet, så det har været en ekstra svær øvelse, at få det til at harmonere, og lytter man godt efter kan man høre, at endelserne ikke altid helt passer sammen, da nogen har trukket tonen længere end andre, men det er detaljer”, forklarer Flemming.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler