19. maj 2024

Nu kan du igen komme på biblioteket – dog med begrænsninger

I onsdags blev det igen muligt at komme på biblioteket, hvor meget er som før, men hvor der også for en periode er begrænsninger i forhold til, hvad man kan og hvornår man kan det.

Man kan aflevere og hente bøger uden negativ test eller vaccination, men i det tilfælde skal man henvende sig til personalet, der efterfølgende tager i mod eller udleverer. Skal man bruge biblioteket fuldt ud, som for eksempel læse aviser, eller selv gå rundt og finde sine bøger, skal man have en negativ test eller være vaccineret. Der ud over skal man bære mundbind/visir, huske at afspritte samt holde afstand til andre.

Indtil videre er biblioteket kun tilgængeligt men der er personale på arbejde, så det selvbetjente bibliotek er stadig lukket. Har du stadig bøger fra før nedlukningen, er sidste frist for aflevering, hvis du vil undgå bøde, 4. maj. Legeområderne er fortsat lukket, mens der er adgang til PC’er og studiepladser.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler