20. juli 2024

Nyt program for efterårets kulturtilbud er snart klar på biblioteket

Der er rigtig meget at glæde sig til, når det velkendte, trykte sæsonprogram igen lander på Favrskov Bibliotekerne. Der er et oplevelsesrigt efterår i vente hos biblioteker og kulturhuse, hvor vi igen kan mødes i fællesskab – uden de corona-restriktioner, der har præget det sidste år.

Bibliotekerne udforsker temaet Norden i efterårets program. Oplev musik, fortællinger, kultur, smagsindtryk og natur fra vores naboer mod nord i en række arrangementer med blandt andre Boreas Korteater, Dreamers’ Circus og Anne Hjernøe.

I efteråret afprøver bibliotekerne også nye koncepter. I september inviteres til en ny række ’Viden på vejen’, hvor man kan blive klogere på landskabet omkring Lilleåen, Hadsten Midtbyplan og trækstien ved Ulstrup. De guidede vandreture var en stor succes i foråret og udsolgt på få dage. Som noget nyt er der også visning af dokumentarfilmen ’Elena’s Inner Fire’ med introduktion fra instruktøren og mulighed for at hilse på den lokale hovedperson Elena Pateau fra Hadsten.

Efteråret byder på nogle af de helt store navne på den danske musik- og litteraturscene. Allerede i september går det løs med Anders Blichfeldt, Nikolaj Nørlund og en udsolgt Poul Krebs-koncert. Glæd dig til forfatterforedrag med bogaktuelle Katrine Marie Guldager, vinder af DR Romanprisen 2021 Anne Lise Marstrand-Jørgensen og forfatter og debattør Knud Romer, der tager et anderledes livtag med julen.

For børnene er der et væld af oplevelser i sigte med blandt andet Ole Lund Kirkegaards fantasifulde univers, Sebastian Klein og Anders Kofoed, børnekunstudstillinger, teater og selvfølgelig halloween og julerier, som det hører sig til.

Hent programmet på dit lokale bibliotek eller læs det online på favrskovbib.dk fra d. 24. august.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler