12. august 2022

Oscar-vindende film spiller i Fotorama i denne uge

Den gjorde nærmest rent bord, Nomadland, ved Oscar uddelingen tidligere i år, hvor filmen blandt andet vandt for Bedste film, bedste kvindelige hovedrolle og bedste instruktør. I denne uge er Nomadland på plakaten i Fotorama.

Mange af de store biografer i Danmark har valgt, ikke at vise Nomadland, da filmen allerede er at finde på flere streamingtjenester, men Fotorama har valgt at lade deres publikum få muligheden for at se filmen på det helt store lærred.

Filmen har Frances McDormand i hovedrollen som en kvinde der forlader sin hjemby Empire i Nevada, efter sin mands død og den eneste industri i byen lukker, for at være “husløs” og rejse rundt i USA.

Første gang du kan se Nomadland i denne uge er på fredag, hvor filmen vises klokken 18.30. Se andre spilletider, og hvad der ellers sker af kulturarrangementer inde på ByensNyt, hvor vi har en opdateret kalender.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler