13. juli 2024

Podcast om InSide med Ane Cortzen er nu klar

Under nedlukningen deltog Kulturhuset InSide i Hammel i programserie om Kulturhuse i Danmark, med tidligere DR-vært, Ane Cortzen som ankermand. Det program er nu klar som podcast.

Programserien på fire udsendelser, tager lytterne med rundt i Danmark, hvor der sættes fokus på kulturen, som den leves i kulturhusene, og sidste stop på turen er InSide i Hammel, hvor leder af InSide, Lene Bjarke Skov, viser rundt i kulturhuset, som oprindeligt var et møbelhus.

Ane Cortzen har også samtaler med Mette Dalby, der er formand for Kulturhuse i Danmark og Louise Hansen, der er forskningsleder på Aarhus Universitet, omkring, hvor kulturhusene er på vej hen, hvad rører der sig i disse år, og ikke mindst, hvordan sikrer man kulturhusenes fremtid.

Den fine podcast, der tager 40 minutter, kan du finde her, lige som den kan findes på Spotify.

Foto: InSide
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler