26. februar 2024

Så er forårsprogrammet for Inside og Hammel Bibliotek klar til afhentning

Forårsprogrammet byder atter på masser af gode aktiviteter for hele familien.

Allerede tirsdag d. 1. februar starter den første af fire fællessangsformiddage op i Fællessalen. Der synges fra den nye Højskolesangbog ledet af Vibeke Hansen og alle er velkomne. Torsdag d. 3. februar får Inside besøg af Sebastian Klein, der fortæller om glæden ved at læse og ikke mindst i sine egne bøger om mærkelige og klamme dyr.

Det er derimod pilgrimsfærdens essens der er temaet, når Anne-Marie Damsgaard og Salim El Daoud holder samtale om tro d. 23. marts. Klezmerduo spiller jødisk festmusik og giver koncert krydret med spændende fortællinger d. 31. marts. Den 21. april kommer Kristian Lilholt i Inside med sit band og giver en fængende folkemusikkoncert og derudover er der kreative dage med broderi, sy og strik, pileflet, nørkleri, aktiviteter for børn og udstillinger.

Skynd dig ned i Inside og hent det nye program, der er masser at glæde sig til.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler