19. maj 2024

Se eller gense årets Biografklub Danmark film i Fotorama

Medlemmerne af Biografklub Danmark har efter afstemning blandt sidste sæsons ti titler valgt filmen ”Rose” som den bedste.

Niels Arden Oplevs film handler om det nygifte par Ellen og Vagn, som i sensommeren 1997 henter Ellens sindslidende søster Inger på den institution hvor hun bor for at tage hende med på en busrejse til Paris, hvor Inger som ung oplevede en stor, men også ulykkelig forelskelse. Faktisk bygger handlingen på hans egne søstres oplevelser, som siden er blevet genfortalt i familien. Det er en både gribende og dramatisk historie, som bæres af varme og humor.

Efter filmen blev vist i Fotorama har vi fået flere forespørgsler på en repremiere, og det er derfor med stor glæde, at vi viser filmen til en særlig eventforestilling i anledning af Asta-prisen tirsdag den 16.8. kl. 17. Inden forestillingen byder Fotorama på lidt mundgodt fra genbobutikken ”Mit Hjem”, så kom i god tid, skriver Fotorama i en pressemeddelelse.

Samtidig kan man finde programmet for den nye sæson, som netop er landet. Hvis man ikke ønsker at benytte biografklubbens app, kan man købe et kuponark i biografen. Den nye sæsons første film er ”Bamse” med Anders W. Bertelsen i titelrollen, den har premiere 25.8.  

I forbindelse med forestillingen 16.8. trækkes der lod blandt publikum om to medlemskaber af Biografklub Danmark til den nye sæson.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler