8. december 2023

Sebastian giver koncert i InSide

Det er halvtreds år siden han udgav sit første album på dansk. Så det er i sandhed et langtidsholdbart ikon, der går på scenen, når Hammels kulturhus InSide den 5. november præsenterer Sebastian.

Sebastians både finurlige, eftertænksomme og poetiske sange har været soundtracket til mange danskeres liv. Han vil os noget, både de unge og de ældre. Der er noget til hele følelsesregistret.

I InSide står Sebastian alene på scenen og ledsager sine udødelige sange med anekdoter og underfundig humor. Vi har alle noget at se frem til, når trubaduren giver os et udsøgt rids af sine sange fra ”Måske ku’ vi” og ”Du er ikke alene” over musicalsangene til den helt nye ”Mariupol”. De stille, de rockede og ikke mindst eviggrønne, som vi kan synge med på.

Kulturhuset InSide

5. november kl. 20

www.hammelkulturhus.dk

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler