27. maj 2024

Sebastian og Claus Hempler kigger forbi InSide i efteråret

Snart står den på sommerferie og afslapning for langt de fleste, men på den anden side af sommeren, venter der store musikalske oplevelser i Kulturhuset InSide i Hammel.

Allerede nu er publikumet i Hammel blevet forkælet med flere forskellige gode musiknavne, og efter sommerferien fortsætter de gode takter. Her er det nemlig lykkedes InSide at arrangere koncerter med Claus Hempler, der både er kendt for sin egen solokarriere, men også bandet Fiel Fras, hvor hans karriere startede og programmet Toppen af Poppen på TV2.

Sebastian kommer også til Hammel, og har givet sin koncert titlen ”Trubadurens aften” med henvisning til de mange ørehængere der gennem årtier har forenet os på tværs af generationer.

Så der er noget at glæde sig til rent musikalsk, og hvordan du køber billetter og resten af efterårets program i InSide, kan ses på favrskovbib.dk.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler