24. maj 2024

Sommercafé i Tinghuset

Med start fra 30/6 og frem til 4/8 inviterer Hammel, Voldby og Lading kirker til sommercafé om onsdagen i Tinghuset i Vestergade fra 10-11.30.

Det bliver seks onsdage med underholdning, fællessang, kaffe og socialt samvær, hvor alle er velkomne.

Program:

30/6: Organist Niels Viggo Jensen præsenterer den nye, 19. udgave af Højskolesangbogen – eksempler på nye sange og tillige nogle af de allerede kendte sommersange.

7/7: Kirkesanger Stinne Henriksen fortæller historien om Romeo og Julie i ord og toner. Organist Vibeke Busch akkompagnerer, og tidligere kirkesanger Jørgen Brouer Lundholm er “special guest star”.

14/7: Organist Niels Nørgaard, der har et bankende pophjerte, spiller favoritter sammen med kirkesanger Stinne Henriksen.

21/7: ”Hvad børn dog siger!” Evangeliet i barnemund ved sognepræst Else Kruse Schleef.

28/7: Sange og ”små poetiske bobler” ved Maja Bjerregaard fra Hammel Menighedsråd.

4/8: Vibeke Busch og Caroline Dusgaard fremfører sange af Carl Nielsen. Der vil desuden være fællessang med sange af samme komponist.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler