17. juni 2024

Stine Pilgaard henrykkede publikum i InSide

Stine Pilgaard, forfatteren bag den storsælgende Meter i sekundet, besøgte tirsdag aften InSide i Hammel, og fik både foredrag og musiske indslag i de godt halvanden time, som forfatteren underholdte.

Knap 120 begejstrede publikummer nød en aften i kulturens tegn, nu hvor det igen er blevet muligt, og charmerende Stine Pilgaard leverede en forrygende oplevelse med anekdoter, tanker og oplæsninger fra bogen faciliteret af Christine Ellebæk Sørensen fra Hammel Bibliotek.

Fællessang er endnu ikke muligt, men Hammel Bibliotek havde allieret sig med Malene Bugge Frederiksen fra Favrskov Musikskole, der fremførte nogle af de sange som optræder i bogen, hvoraf en del er blevet optaget i den nye højskolesangbog. Hammel Boghandel var klar til bogsalg i pausen, og Stine Pilgaard fik travlt med autografpennen.

Foto: InSide Hammel
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler