22. maj 2024

SYNG!

…..I kulturhuset Inside.

Nu har du muligheden for at slippe din indre sangfugl løs den 23. april sammen med andre sangglade mennesker.

Vi gentager succes fra sidste år, og konceptet er stadig lige enkelt: Du får teksten til en aktuel popsang, når du ankommer og sammen med sanginstruktør Line Groth og tre musikere, øver I jer på aftenens hit. Når I er blevet fortrolige med sangen er det tid til en lille koncert. Denne aften skal vi synge Jonah Blacksmiths ”House on Fire”.

Nu tænker du måske, at du hverken har den største, flotteste eller reneste sangstemme?  Det betyder ikke noget. Aftenen handler om at synge sammen og dele glæden ved musikken. – Med de ingredienser skulle der gerne være garanti for, at det kommer til at lyde skønt. Og ikke mindst at det bliver sjovt.

Aftenen er en del af projektet Sangkraft Favrskov, hvis formål er at skabe bånd på tværs af køn, etnicitet, alder og sociale lag. Derfor ønsker Favrskov Kommune at bruge sangens kraft som løftestang til netop dét ved at blive et såkaldt sangkraftcenter.

Billetter kan købes på Favrskov Bibliotekernes hjemmeside – www.favrskovbib.dk.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler