22. september 2021

Ternet Ninja 2 trækker fulde huse i Fotorama

Da den første Ternet Ninja spillede i de danske biografer tilbage i 2018, var det en kæmpe succes, og til dato en af de mest, om ikke den mest sete film i Danmark, og nu er opfølgere så kommet, der hedder Ternet Ninja 2.

Filmen, der er en animationsfilm, bygget på bogen Ternet Ninja, og lavet af alt-muligt manden Anders Matthesen, spiller i øjeblikket i Fotorama i Hammel, og her er filmen blevet særdeles godt modtaget.

“Coronarestriktionerne med krav om afstand og ledige sæder mellem hver reservation blev ophævet lige i rette tid for de danske biografer, der lige nu viser Ternet Ninja 2 for fulde huse. De første fire dage efter premieren i torsdags har mere end 600 set filmen i Fotorama Hammel, og allerede nu er filmen den mest sete foreløbig i år. De frivillige har nydt at have rigtig travlt igen, og både popcornmaskinen og køleskabet til sodavand har haft svært ved at følge med efterspørgslen. At dømme efter publikums reaktioner lever filmen fuldt ud op til forventningerne”, fortæller Mie Henriksen fra Fotorama i Hammel.

Har du endnu ikke nået at se Ternet Ninja 2, så fortvivl ikke. Filmen spiller i en hel del dage endnu i Fotorama, og du kan se, hvornår den vises i kalenderen på ByensNyt.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8450

Hammel
overcast clouds
11 ° C
12.9 °
10.1 °
89 %
5kmh
100 %
ons
18 °
tors
14 °
fre
14 °
lør
17 °
søn
11 °