17. juni 2024

Tidligere narkobetjent holder foredrag i InSide

Sæt Barnaby på pause og tag i stedet en tur med ud i virkelighedens verden, når den tidligere Vesterbro-betjent René Dahl Andersen kommer til Inside i Hammel den 5. oktober med sit foredrag Hærdet. 

Som narkobetjent og undercover-agent for danske og udenlandske efterretningstjenester har René levet et arbejdsliv, der er lidt farligere end de flestes, og haft en fremragende karriere.

Lige indtil det ikke gik læn­gere, og han i 2016 blev idømt 6 måneders ubetinget fængsel for tyveri og hæleri. Kom med til et ærligt foredrag om den han var, og den han er blevet til. Der bliver fart over feltet, når René fortæller om sit liv, og der er garanti for spænding.

Det er muligt at købe plads til hyggelig fællesspisning ved langborde i Café InSide. Fællesspisningen begynder kl. 18:00. Foredraget begynder kl. 19.30 og billetter kan købes på Favrskov Bibliotekernes hjemmeside.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler