21. februar 2024

Udendørs leg og hjenegymnastik ved InSide

Der er meget der har lukket lige for tiden, blandt andet Kulturhuset InSide i Hammel. De har dog tænkt kreativt, og forsøger nu at aktivere de mindre børn.

Hammel Bibliotek plejer at være et samlingssted for mange af byens mindste borgere hen over ugen, og hvad gør man så, når man ikke kan være det lige for tiden. InSide skriver på følgende på deres Facebookside:

“Det er udendørs og giver luft til både krop og hjerne – så tag et lille menneske ved hånden og kom ned forbi Inside. I vinduerne ind til biblioteket finder du en fin aktivitet i form af en sprogleg med ”De tre Bukke Bruse” for de små og deres forældre, bedsteforældre, dagplejere eller pædagoger. Der skal snakkes, leges og tænkes.Hvis du ikke lige kan historien udenad, kan du finde den på eReolen: https://ereolen.dk/ting/object/870970-basis%3A53840000

Foto: Kulturhuset InSide

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler