15. juni 2024

Ukrainsk maler skænker maleri til Hammel Kirke

Den ukrainske maler og arkitekt, Alfred Ruzhi, har skænket et maleri til Hammel Kirke, og i den forbindelse afholder kirken fernisering og ukrainsk-dansk andagt.

Maleriet hedder “Sejre Engel” og ferniseringen sker den 20. juni kl. 19.00 i Tinghuset hvor der det flotte maleri, skænket af Alfred Ruzhi, bliver præsenteret. Her byder sognepræst Johannes Lunn velkommen, og maleriet vil efterfølgende blive præsenteret. Til ferniseringen serveres der bobler, kaffe og let mad. Inden da er der en ukrainsk-dansk andagt i kirken ved Mette Mommsen kl. 18. 

Alfred er forholdsvist nytilflyttet ukrainer, og han maler og arbejder/er i praktik som arkitekt i Randers. I Ukraine har han arbejdet som arkitekt i mange år og designet store bygninger lige uden for Kyiv.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her