13. august 2022

Vær med til at sætte præg på kulturen i Hammel

Favrskov Kommune skal for første gang have en kulturstrategi, og kulturaktører og interesserede borgere kan alle spille ind. 

Hvad betyder kulturlivet for dig? Og hvad vil du gerne have prioriteret i en kommende kulturstrategi? Det har alle interesserede mulighed for at byde ind med i den proces, der er i fuld gang. Formålet med den kommende kulturstrategi er at sætte en tydelig retning på kulturområdet i årene fremover, så strategien kan fungere som et værktøj for kommunens politikere, kulturaktører og administrationen i udviklingen af Favrskov Kommunes kulturliv.

Hvad sker der lige nu?

Et tilfældigt udsnit af borgerne i Favrskov Kommune har fået et spørgeskema i deres e-Boks. Deres svar i spørgeskemaet skal være med til at give et billede af, hvordan kulturlivet i Favrskov og kultur som sådan bliver betragtet.

En stribe interviews med grupper af aktører på kulturområdet, såvel de professionelle som de frivillige og brugerne, er også blevet gennemført.

Det materiale, der indsamles ved de to indsatser, skal bruges til et møde om den kommende kulturstrategi:

16. juni 2021 kl. 17-20 i InSide i Hammel – find tilmeldingsknappen nederst på siden.

Alle er velkommen til mødet, hvor den erfarne proceskonsulent Mille Obel vil styre slagets gang og være fødselshjælper på at få udkrystalliseret de nøgleord, der kommer til at sætte retning på kulturstrategien.

Du kan også svare på spørgeskemaet

Hvis du ikke var en af de heldige, der fik spørgeskemaet i din e-Boks, kan du stadig godt nå at svare på spørgsmålene. Vi vil gerne have så mange svar som muligt, da det giver et mere udførligt og nuanceret billede af kulturen i Favrskov.

Klik på linket for at komme videre til spørgeskemaet

Kilde: Favrskov Kommune

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler