21. februar 2024

Vintertur på hjertestien

Trods kuldens bid i kinderne var der mange der i weekenden benyttede sig af at gå eller løbe en tur på hjertestien omkring Frijsenborg.

Parkeringspladsen er godt fyldt da ByensNyts udsendte med følge ankommer til skovstien, der fører os ind på den dejlige rute på ca. 3 km, der udgør hjertestien i Hammel. Men vi får bilen parkeret og klæder os varmt på til turen.

Flere gange mødte vi andre der har fået samme idé og alle er flinke til at holde afstand, når vi skal passere hinanden.

De flotte, nøgne træer står majestætisk i kulden, mens solsortene hopperfornøjet rundt på grenene uden tilsyneladende at tage notits af den bidende kulde. Og efterårsløvet blander sig smukt med den hvide sne, som stadig ligger som et fint tæppe, hvor solen ikke har smeltet det.

Hvis tiden falder dig lang, kan det klart anbefales at trodse kulden og gå en tur i de smukke omgivelser, for desto mere dejligt er det også, at komme hjem igen i sin varme stue bagefter.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler