28. februar 2024

Åben Idræt fylder hele Hammel Idrætscenter op

I lørdags var det HGF Badminton der fyldte alle fire haller op i Hammel Idrætscenter, og nu på lørdag er det så hovedforeningen Hammel GF der fylder op i samtlige fire haller, når de igen arrangerer Åben Idræt.

Der bliver masser af aktivitet fra klokken 17 og frem til klokken 22 på lørdag, når Hammel GF gentager succesen med Åben Idræt, hvor man kan få lov til at prøve sig af i alverdens sportsgrene for blot 50 kroner. Ud over de fire haller, så er flex-salene, svømmehallen og fitness også i brug, og som man kan se på programmet, så er der noget for enhver smag.

Det er for børn og unge i alderen 6-17 år, og det eneste man skal have med, ud over 50 kroner til entre er indendørs sko, shorts og badetøj, hvis man skal i svømmehallen.

“Vi har fået presset flere jumping tider ind, da der de sidste gange har været voldsom rift om de plader, og sidst men ikke mindst, så kommer der en satellit bod, nede ved Arenaen hvor man også kan forsyne sig med lækkerier. Vi glæder os til at se Jer til endnu et forrygende Åben Idræt med alle 4 haller, flex-sale, svømmehal og fitness center i fuld aktivitet”, skriver Hammel GF på deres facebookside.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler