6. december 2023

Årets idrætspræstation i HGF 2019/20

Prisen for årets idrætspræstation i Hammel GF er en vandrepokal, og bliver givet til en udøver eller et hold som påskønnelse for en ekstraordinær flot indsats det seneste år. 

En ekstraordinær flot indsats” er en passende betegnelse for Hammel GF Badmintons turneringshold – U13-hold ved holdturnering 2019/20. Holdet består af Alexander Dreier, Mathias Dreier, Jonas Bock Johansen og Mathilde Bach. Spillerne debuterede i holdturneringen i sæsonen 2018/19, hvor de havde det – mildest talt – meget svært. De tabte sæsonen stort med en score på 1 – 71, men de insisterede! De ville spille sæsonen færdig. 

Disse seje unge mennesker lagde alle kræfter ind i træningslokalerne. I sæson 2019/20 kunne de høste gevinsten af deres slid. Med en kraftpræstation strøg de helt l tops, og vandt deres pulje, blandt andet med sejre over traditionsrige klubber som Randers BK og Thorsager-Rønde. Deres præstation var så god, at de kvalificerede sig til ungdoms DM for hold i april 2020. Stor var ærgrelsen derfor også over, at DM blev aflyst pga. corona-nedlukningen af al sportsaktivitet. De fire spillere, og deres ryk fra én sæson til den næste, er et fantastisk eksempel på badminton glæde, fællesskab og flid i træningslokalet. 

Prisen skulle traditionen tro have været uddelt til Hammel Hestemarked af Hammel GF-formand Mogens Lyngby, men som bekendt blev også hestemarkedet aflyst i år. Heldigvis havde vi et badminton-hjemmestævne 7. november 2020, hvor holdet kunne blive hædret for deres flid og vedholdenhed. Stort TILLYKKE til Mathias Dreier, Alexander Baastrup Dreier, Mathilde Bach og Jonas Bock Johansen 

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler