8. december 2023

Åbning af padelbane i Hammel på lørdag

Efter halvandet års hårdt arbejde, afholdes den officielle åbning af Hammel Tennisklubs padelbane lørdag d.30.4 kl. 9.00. På samme dag afholdes der standerhejsning og den årlige markering af tennisbanernes åbning.

Lørdag d. 30.4 er også ”Tennissportens dag” der er et landsdækkende arrangement afholdt af Dansk tennisforbund og DGI-tennis, hvor tennissporten promoveres.

“Hammel Tennisklub er tilmeldt dette arrangement, og vi står således parat til at tage imod alle der kunne være interesseret i at blive medlem af vores klub, eller blot høre om mulighederne for at spille Tennis eller Padel i Hammel”, fortæller formand for Hammel Tennis, Peder Helbo.

Kl. 9.00 dagen starter med standerhejsning og morgensang

“Derefter morgenkaffe og i den forbindelse vil jeg byde velkommen og fortælle om den kommende sommersæson, projektforløbet med Padelbanen, visioner for Hammel Tennisklub og konkrete planer for den nære fremtid”.

Kl.10.00 vil Borgmester Lars Storgaard holde en tale ved Padelbanen og hermed forestå den officielle indvielse ved at klippe ”det røde bånd”.
 
Padelbanen vil herefter indgå i de tilbud som Hammel tennisklub har til sine medlemmer, på lige fod med tennisbanerne.

Kl.10.10 Padel åbningskamp, med deltagelse af lærere, fra skolerne i Hammel området. Vi regner med stor opbakning blandt eleverne der vil heppe på deres skole, og vi håber på at de således også vil få skærpet interessen for at dyrke sport på vores anlæg.

Kl. 10.30 starter vi en tennis åbnings- hyggeturnering på de fire tennisbaner.

Kl. 11.00 vil vore trænere køre introforløb, med instruktion på padelbanen så længe der er interesse for det, blandt de fremmødte

Kl. 12.30 Tændes der op i grillen og der vil blive serveret grill pølser med drikkevarer, 

Kl. 14.30 ca. rundes dagen af med præmie overrækkelse til vinderne af tennisturneringen

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler