15. juni 2024

Favrskov Brydeklub flytter fra Idrætscentret til Søndervangskolen

Siden 1982 har klubben eksisteret, først som Voldby Brydeklub, hvor man indtil 2014 trænede i den tidligere Voldby Skole, indtil bygningerne blev solgt, og efterfølgende rykkede man så klubben til Hammel.

Her kom det også til et navneskifte, så klubben i dag hedder Favrskov Brydeklub og en del af HGF-familien. Siden 2014 har man trænet i Hammel Idrætscenter, men her var pladsen blevet for trang, og klubben har derfor været på udkig efter større lokaler.

Det er nu fundet, og fremadrettet skal der derfor trænes i gymnastiksalen på Søndervangskolen, henholdsvis mandag og onsdag. Klubben tilbyder fire hold lige nu, blandt andet et motionshold, hvor der er fokus på træning og motion, uden teknisk træning af brydning. Der er også et hold for de mindste samt et hold for kampbrydere både mandag og onsdag.

Klubben skriver på Facebook, at de håber at se mange nye medlemmer til den kommende sæson, der officielt starter 4. september, nu hvor pladsen er blevet væsentlig forøget. Du kan læse meget mere om klubben og hvordan du tilmelder dig på klubbens hjemmeside.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler