26. februar 2024

Tusindvis af gymnaster gæster Hammel Idrætscenter i weekenden

I den kommende weekend er der DGI-forårsopvisning i Hammel Idrætscenter fra fredag til søndag, og der forventes op til 5000 gymnaster hen over de tre dage.

Hele 77 foreningshold, 5 landshold og 15 efterskoler kommer til at fylde Hammel Idrætscenter op hen over weekenden, når DGI Østjylland afholder forårsopvisning. Samtlige haller er i sving hen over weekenden fra fredag aften og helt frem til søndag eftermiddag. Hammel Svømmehal er lukket for offentligheden fra fredag eftermiddag til søndag eftermiddag, grundet det store arrangement. Vær også opmærksom på, at det kan blive svært at finde parkeringspladser i midtbyen i disse dage, da der, udover de 5000 gymnaster, forventes mange tilskuere til opvisningerne.

Det er muligt at komme ind og se de mange opvisninger ved at købe en partoutbillet til hele weekenden der koster 100 kroner, og som kan købes på DGIs hjemmeside.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler