29. marts 2024

Aros Forsikring ny hovedsponsor i Hammel GF

Hammel GF indgik ved årsskifte en aftale med den mangeårige Hovedsponsor Sparekassen Kronjylland, at der fremover kunne være op til fire hovedsponsorer i Hammel GF. Det resulterede i, at VOKA industri i januar blev hovedsponsor nummer to. Nu er den tredje hovedsponsor fundet, og det er Aros Forsikring. 

Martin Høj, CCO for Aros Forsikring, ser store muligheder i sponsoratet, hvor blandt andet synlighed har vægtet højt for dem, samtidig med, at man bakker op om det store fællesskab der er i klubben. 

”Aros Forsikring vil være mere synlig i Hammel området, og denne synlighed bliver især opnået ved at blive synlig i Hammel GF. Som kundeejet selskab ligger det i Aros Forsikrings DNA at styrke fællesskabsfølelsen, passe på hinanden og bekæmpe ensomhed. Vi vil gerne være med til at skabe nogle rammer, som kan øge trivslen for børn og voksne. Derfor støtter vi Hammel GF. Sporten forener nemlig ikke kun familier over flere generationer, men styrker også børn og ældre – både sundhedsmæssigt og socialt”.

“Det betyder ekstremt meget for os at kunne tiltrække sponsorer til Hammel GF”, udtaler formand Mogens Lyngby, og fortsætter:

” Alle vores gode sponsorer, giver mulighed for at drive foreningen og alle dens tilbud til medlemmerne uden underskud i 2020, selv i et år, hvor Corona har umuliggjort afholdelse af Hammel Hestemarked. Uden vores sponsorer samt opbakningen fra medlemmer og borgere i Hammel, havde det set skidt ud for flere af de populære tilbud til vores aktive udøvere. Det er et tegn på styrke og lokal opbakning til Hammel GF, at vi kan tiltrække en Aarhusbaseret virksomhed som sponsor. Vi håber og tror på et mangeårigt samarbejde med Aros Forsikring til fælles bedste for alle involverede, og vi tror på, at Aros Forsikring, med dette sponsorat, vil blive synlig i Hammel og omegn.”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler