28. februar 2024

Badminton på højt niveau i Hammel Idrætscenter

I denne weekend er Hammel Idrætscenter fyldt til bristepunktet med talentfulde badmintonspillere, der dyster om DM for U-17 og U-19, både piger, drenge og mix.

Samtlige haller er i gang, og vil man spotte den kommende Viktor Axelsen eller Mia Blichfeldt, så er Hammel Idrætscenter det helt rette sted at tage hen i denne weekend, hvor de allerbedste spillere fra hele landet er samlet. Der spilles både i dag og i morgen fra tidlig morgen til først på aftenen.

“Stævnet er kommet godt i gang, og de sidste kampe lørdag er planlagt til at starte klokken 18, men vi kan allerede se, at vi er forsinket, så realistisk set, så spilles der nok frem til klokken 20 i dag. Det er jo ikke lige som fodbold eller håndbold, hvor man cirka ved, hvor lang tid en kamp tager, her kan en kamp jo gå både hurtigt og langsomt, så det er svært at lave en nøjagtig tidsplan, men stemningen er god, og der bliver spillet noget god badminton”, fortæller Brian Ovesen, der er formand for HGF Badminton, der er medarrangør af stævnet.

Spillerne er indkvarteret på Skovvangskolen i Hammel, mens man også har lavet fordelagtige aftaler med Landal Søhøjlandet og Hotel Sabro Kro i forhold til indkvartering af de mange spillere, trænere og forældre.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler