17. juli 2024

Hammel GF Fodbold havde stor succes ved Favrskov Mesterskaberne

I weekenden var der Favrskov Mesterskaberne i indendørs fodbold, og Hammel Gas fodboldafdeling var stærkt repræsenteret med 20 hold, lige fra U6 til Oldboys.

Stævnet blev vanen tro afviklet i HØST-Hallen i Hadbjerg, og hen over weekenden blev der spillet et hav af kampe. Hammel Gas i forvejen godt fyldte pokalskab, får endnu mere læs på efter weekendens stævne, da flere af holdene fik pokaler med hjem.

Fredag aften sejrede FC Classic ganske sikkert i Oldboys-rækken med fire sejre og en enkelt uafgjort. U12 drengene fik også guldpokalen med hjem, hvilket også gjorde sig gældende for U15-drenge.

Hos pigerne vandt blandt andet U9/10 holdet efter en fremragende indsats, mens U15 pigerne gjorde rent bord i deres række.

U12 drenge med pokal og medaljer om halsen. Foto: Hammel GF Fodbold
U6 pigerne fik en flot 2. plads i B-finalen, hvilket de var meget glade og stolte over, hvilket man jo godt forstår. Foto: Hammel GF Fodbold
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler