23. oktober 2024

Hammel GF Fodbold havde stor succes ved Favrskov Mesterskaberne

I weekenden var der Favrskov Mesterskaberne i indendørs fodbold, og Hammel Gas fodboldafdeling var stærkt repræsenteret med 20 hold, lige fra U6 til Oldboys.

Stævnet blev vanen tro afviklet i HØST-Hallen i Hadbjerg, og hen over weekenden blev der spillet et hav af kampe. Hammel Gas i forvejen godt fyldte pokalskab, får endnu mere læs på efter weekendens stævne, da flere af holdene fik pokaler med hjem.

Fredag aften sejrede FC Classic ganske sikkert i Oldboys-rækken med fire sejre og en enkelt uafgjort. U12 drengene fik også guldpokalen med hjem, hvilket også gjorde sig gældende for U15-drenge.

Hos pigerne vandt blandt andet U9/10 holdet efter en fremragende indsats, mens U15 pigerne gjorde rent bord i deres række.

U12 drenge med pokal og medaljer om halsen. Foto: Hammel GF Fodbold
U6 pigerne fik en flot 2. plads i B-finalen, hvilket de var meget glade og stolte over, hvilket man jo godt forstår. Foto: Hammel GF Fodbold