14. juli 2024

HGF gentager succes: VM på storskærm på onsdag

I lørdags spillede Danmark mod Frankrig til VM i Qatar, hvor det desværre blev til et nederlag til de rød-hvide mod Les Bleus. Kampen blev vist på storskærm i Hammel Idrætscenter, og det blev en stor succes med masser af børn og voksne i hallen.

Onsdag eftermiddag er det så vind eller forsvind, når Danmark møder Australien klokken 16, og her disker Hammel GF op endnu en gang storskærm i idrætscenteret. Dørene åbnes klokken 14, hvorefter der varmes op frem mod kampen der går i gang klokken 16. Efter kampen er der afrundning af kampen, og det hele lukker ned klokken 20. Hammel GF skriver på deres facebookside, at det er gratis at deltage, og at man kan købe forfriskninger, snacks og mad undervejs.

Skulle Danmark vinde og gå videre i VM slutrunden, så vises de efterfølgende kampe med dansk deltagelse også på storskærm i Hammel Idrætscenter.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler