13. juli 2024

Pigeraketten er igen tilbage i Hammel på Lørdag

Lørdag den 26. august fra kl. 10 til 12:30 er Hammel Stadion forvandlet til et fodboldunivers for piger. Det bliver en lørdag formiddag med fuld drøn på og masser af sjove aktiviteter

Hammel GF Fodbold vil gerne have dig og dine veninder med ud på fodboldbanerne. Derfor inviterer de, sammen med DBU, alle piger mellem 5 og 11 år til en sjov dag med Pigeraketten. Det bliver 2½ time fyldt med fantasi, leg og masser af fodboldaktiviteter, og alle er velkomne – uanset om man har prøvet fodbold før, eller er helt ny. Det er gratis og uforpligt­ende at deltage, og det kræver ingen tilmelding, skrive klubben på sin hjemmeside og fortsætter:

Lørdag den 26. august lander Pigeraketten på Hammel Stadion! Frivillige fra klubben og DBU’s instruktør, står klar kl. 10:00 til at tage imod alle piger mellem 5 og 11 år, der har lyst til at rejse med ud på en sjov og spændende dag, hvor de kan prøve kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter.

Pigerne skal blandt andet forbi Neptun, Saturn og Mars, og klubbens frivillige er med til at guide hele vejen gennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset.

Har din datter og hendes veninder lyst til en sjov dag i stjernernes tegn? Så er det bare at møde op hos Hammel GF Fodbold den 26. august klokken 10:00. Det eneste man skal medbringe, er en ordentlig portion godt humør, masser af gå-på-mod, en vandflaske og tøj til at bevæge sig i. Sammen sætter vi kursen mod stjernerne!

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler