13. juli 2024

Hammel GF klar til finalen om Årets Idrætsforening

Indtil i går var der seks nominerede idrætsforeninger i feltet til at blive Årets Idrætsforening, men efter den overståede afstemning, hvor folk kunne stemme på deres favorit, er feltet nu kogt ind til blot tre foreninger, hvoraf Hammel GF er en af dem.

Det er DIF og Danske Spil der står bag kåringen af Årets Idrætsforening, hvor vinderen bliver kåret til det store Sport 2023-show i Jyske Bank Boxen i Herning den 6. januar, og kan tage hjem med hele 100.000 kroner til klubkassen.

“Vi er utrolig glade og stolte over, at vi er nået hele vejen til finalen, og så må vi se, hvad det bliver til. Det er stemmerne fra den netop overståede afstemning og juryens point der afgør, hvem der vinder, så det bliver spændende at se, om vi har heldet med os. Uanset hvad, så er vi bare stolte over, at være kommet så langt, og ser frem til en festlig aften i Herning, hvor vi forhåbentlig kan tage den flotte titel med hjem til Hammel og vores mange medlemmer”, lyder det fra Allan Bo Andresen, eventchef i Hammel GF, til ByensNyt.

Hammel GF blev tidligere i år kåret til Årets Forening af DGI Østjylland, så det vil være noget af en bedrift, hvis det også lykkes at hjemtage prisen som Årets Idrætsforening 2023.

De to sidste finalister er Volleyballklubben Vestsjælland samt Krumspring, der er en gymnastikforening i København.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler