13. august 2022

Hammel Idrætscenter står knivskarpt til den nye sæson

Efter en sommer med masser af renovering i Hammel Idrætscenter, så står hallerne nu klar til at blive indtaget af motionister i alle aldre, når sæsonen for alvor starter op i næste uge.

Faktisk starter det allerede op i denne uge, hvor der i dag indledes med en stor håndboldskole, der som de første får glæde af renoveringen i Hal 2 og Hal 4. Førstnævnte hal har fået slebet gulvet, så det nu fremstår lyst og frisk, og med klar olie ognye streger, føles det næsten som en ny hal.

I Hal 4 er gulvet blevet skiftet, og her venter der brugerne af hallen, som primært er badmintonspillere, en helt ny fornemmelse, både visuelt, men også komfortsmæssigt. Det gamle gulv var langtfra nogen optimal løsning, og derfor glæder Peter Kjærgaard, der er centerchef i Hammel Idrætscenter, sig til, at kunne byde brugerne velkommen i de nye omgivelser.

“Det er virkelig blevet godt, og det bliver en helt anden og meget bedre oplevelse, at bruge Hal 4 fremadrettet. Det er et rigtig godt gulv der er kommet på, og det har vist sig, at lyset i hallen virker mere skarpt og akustikken er faktisk også blevet bedre, hvilket er to glædelige sideeffekter af udskiftningen af gulvet”, fortæller Peter til ByensNyt.

Har fungeret godt med vaccinationscenter

De seneste måneder har Hammel Idrætscenter både fungeret som testcenter og vaccinationscenter, hvoraf det kun er vaccinedelen der stadig er i huset, nærmere præcis Arenaen, der har sørget for liv i centeret hen over sommerferien.

“Det har fungeret rigtig fint, og det har været sjovt og anderledes med nogle andre folk i huset, som pludselig har fået deres faste gang her for en periode. Det slutter dog 3. september, hvor det er sidste dag man kan blive vaccineret her i Hammel, således at vi igen råder over alle hallerne til idræt og arrangementer”, siger centerlederen, der også kan mærke, at sommeren ikke har været til strandbadning i nær så høj grad, som mange måske havde håbet:

“Vi har haft rigtig fint med gæster i svømmehallen, hvilket jo nok skyldes vejret, der på det seneste ikke har indbudt til at tage på stranden, og så er folk i stedet taget i svømmehallen, hvilket vi så kan glæde os over”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler