18. maj 2024

HGF Badminton havde udendørs træning i mandags

Det lyder umiddelbart ikke helt holdbart, at spille badminton udenfor, og det ville nok kræve lidt ekstra tålmodighed, hvis man alligevel forsøgte sig. Så, hvad gør man så, når man gerne vil aktivere sine medlemmer udendørs?

HGF Badminton besluttede forleden, at nu var det vist på tide, at deres ungdomsspillere kom lidt i gang igen, og derfor arrangerede de i mandags udendørs træning på klubbens outdoor fitness anlæg ved fodboldbanerne, og det blev en kæmpe succes.

“Med de nye lempelser af Corona-restriktionerne besluttede vi i HGF badmintons bestyrelse, at vi ville tilbyde ungdomsspillerne at mødes til en omgang udendørs træning. Det er selvfølgelig ikke helt det samme, som at lade fjerbolde flyve i hallen, men i stedet lavede vi fysisk træning på Hammel stadion, hvor vi kan benytte klubbens outdoor fitness anlæg”, fortæller formand for HGF Badminton, Brian Ovesen, til ByensNyt.

Tiltaget blev taget godt i mod hos klubbens unge medlemmer, og der gik ikke lang tid, før man var nødt til at oprette et nyt hold.

“Vi gav i første omgang 20 ungdomsspillere mulighed for at træne med. De pladser blev booket i løbet af et par timer søndag formiddag, så vi måtte have gang i en booking mere og høre træner Karan Faja om han ville forestå endnu en træning, hvilket han heldigvis gerne ville, så vi kunne tilbyde to træninger i stedet. Det var helt tydeligt, at de unge har længtes efter, at komme ud og røre sig sammen med andre, både for motionen skyld, men bestemt også for det sociale”

Foto: HGF Badminton
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler