26. september 2023

HGF Sport og Fitness er kommet godt i gang efter nedlukningen

I starten af maj kunne motionscentre landet over åbne op igen efter mange måneders nedlukning, og trods mundbind og coronapas, så er genåbningen gået ganske fornuftigt i HGF Sport og Fitness.

Det er blevet noget mere omstændigt at gå i motionscenter efter genåbningen, hvor der indtil i mandags var krav om mundbind i ankomstarealet, og stadig er krav om coronapas. Til en start skulle alle tjekkes, men de regler blev lempet, således at det for motionscentre, der er drevet som forening, nu kun er stikprøver der er gældende.

“Det har da været lidt udfordrende med de nye regler, men jeg må sige, at det er gået rigtig godt, og folk har virkelig været gode til at have styr på at blive testet, og nu hvor flere og flere er vaccineret, så bliver det alt andet lige lettere for alle. Vi tjekker flere gange om dagen, og der har indtil nu ikke været noget, så stor ros herfra”, siger Allan Bo Andresen fra Hammel GF.

Om det er fordi, at det er blevet sommer eller om det er kravet om coronapas er usikkert, men der har været mindre aktivitet i centeret siden genåbningen, men Allan er sikker på, at folk nok skal komme tilbage efter sommerferien.

“Jeg tror da, at nogen synes det er noget omstændigt, at man skal testes flere gange om ugen, for at man kan komme i fitness, så der er nok en del, der af den grund har fravalgt os til en start. Der ud over er det også blevet sommer og godt vejr, og det plejer også at give en nedgang, så der er helt sikkert mindre aktivitet lige nu end normalt, men jeg er sikker på, at det nok skal normalisere sig efter sommerferien, hvor langt de fleste er blevet vaccineret”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler