20. august 2022

HGF Sport og Fitness: Vi skal lige danne os et overblik

I nat blev der grønt lys til blandt andet fitnesscentre landet over til at åbne, men med åbningen følger også diverse begrænsninger. Blandt andet skal alle kunne fremvise Coronapas, hvilket gør åbningen udfordrende for centrene, der typisk er ubemandede.

I Hammel er nattens udmelding blevet modtaget både med glæde og ærgrelse. Hammel GF Sport og Fitness forventer, at åbne på torsdag, men har lige nu ikke overblik over, hvordan det kommer til at foregå og hvor meget der kommer til at være åbent.

“Vi er selvfølgelig glade for, at vi endelig kan komme i gang igen, men vi skal lige danne os et overblik over det hele, for der følger en del begrænsninger med i genåbningen. Alle skal fremvise et Coronapas, og det bliver en stor opgave at få bemandet centret i de normale åbningstider fra 05-23, så det skal vi have kigget på, hvordan vi løser det bedst”, fortæller Allan Bo Andresen, der er Eventchef i Hammel GF, til ByensNyt.dk.

I forhold til holdtræning, bliver det instruktørerne der skal tjekke Coronapasset, og også her kan Allan Bo forudsige, at der godt kan blive en udfordring.

“Nu skal vi have talt med instruktørerne, om de vil stå for denne del, hvilket jeg godt kan forestille mig, at det ikke er alle der har lyst til. De frivillige kommer til at skulle agere politibetjente, og det er jeg ikke sikker på, at alle vil, men det arbejder vi på højtryk på at finde ud af, lige som at vi afventer de endelige retningslinjer, der ikke er kommet endnu, og som potentielt kan ændre det hele en gang til. Vi melder ud så hurtigt vi kan, og jeg håber at vi i løbet af onsdagen er blevet klogere”, siger Allan Bo.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler