15. juni 2021

Kom til Tennissportens Dag på lørdag

I disse dage, er det måske ikke lige det mest oplagte vejr til et slag tennis, men det ser heldigvis bedre ud i de kommende dage, så der skulle være gode chancer for tørvejr på lørdag, hvor der er Tennissportens Dag.

Tennissportens Dag er et landsdækkende initiativ fra Dansk Tennisforbund og DGI, der skal være med til at sætte fokus på tennis, og give potentielle nye spillere mulighed for, at få et indtryk af sporten.

Hammel Tennisklub er også med til Tennissportens Dag, der afvikles fra klokken 10-14 på lørdag, hvor det er gratis at deltage. Klubben skriver i invitationen, at der selvfølgelig er både bolde og ketsjere til rådighed, så man kan få prøvet af, om tennis er noget man skal gå i krig med.

Det foregår ved Hammel Tennisklubs baner, som er placeret på Gl. Randersvej 22A, lige bagved fodboldbanerne. Klubben er fra 1903, og dermed en af landets ældste klubber, og råder over fem grusbaner. Klubben har planer om, at der snarest kommer en padelbane, således at klubbens medlemmer også kan prøve kræfter med padeltennis, der er en blanding af tennis og squash.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8450

Hammel
broken clouds
17.6 ° C
18.4 °
15.8 °
60 %
6.3kmh
64 %
tirs
16 °
ons
20 °
tors
24 °
fre
20 °
lør
23 °