9. august 2022

Legepladsen ved stadion er nedlagt

Der har gennem flere år været en mindre legeplads ved Hammel Stadion, men i den forgangne weekend måtte den lade livet. Den var simpelthen blevet for gammel.

På Hammel GF Fodbolds facebookside skriver klubben, at det længe har stået på listen over ting der skulle ordnes, at den gamle legeplads skulle nedlægges. Der var stor slitage på legepladsen og klubben vurderede at det ville være en uforholdsmæssig stor udgift, at sætte pladsen i forsvarlig stand igen.

Fodboldbestyrelsen har samtidig besluttet, at der ikke kommer en ny legeplads, da man, med god grund mener, at medlemmernes kontingent skal bruges på aktiviteter der er forbundet med fodbold, og at legepladser ikke er en kerneydelse for klubbens medlemmer.

Stativet til den gamle lystavle blev også nedtaget i samme ombæring, da en ny er under opførelse af frivillige i klubben, som bliver af samme type som den der står på kunstgræsbanen.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler