22. maj 2024

Nu kan du snart spille Discgolf i Hammel

Hvis man kan lide at dyrke sport, så er Hammel bestemt ikke det værste sted at bo, og nu kommer der endnu en sportsgren på tapetet. Hammel GF Discgolf har nemlig set dagens lys, og har netop afholdt stiftende generalforsamling.

Foreningen er selvstændig, men hører ind under Hammel GF, og man vil nu gå i gang med at skabe et Discgolf-miljø i Hammel, og ambitionerne er fra start store.

Foreningens målsætning er at skabe en discgolfbane og discgolf-miljø, hvor alle, ikke bare foreningsmedlemmer, skal have muligheden for at komme og dyrke discgolf. Vi arbejder allerede på at skabe en discgolf bane, som både vil tiltrække mange lokale, men samtidig er en bane, som kan tiltrække spillere fra hele landet, skriver klubben i en mail til ByensNyt.

Bestyrelsen for foreningen er stiftet med følgende medlemmer: Magnus Skade Jørgensen, Lauge Øster Vinther, Fredrik Würtz Hegaard, Rune Askov og Bjørn Helbo. Bjørn Helbo er desuden valgt til formand for bestyrelsen, som vi selvfølgelig satser på at få en uddybende kommentar fra, omkring dette nye spændende initiativ.

Discgolf spilles med noget der minder om en frisbee, og man skal forsøge at få den i hul eller op i en kurv på forskellige baner.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler