26. maj 2022

Snart er der endnu mere plads i motionscenteret i Hammel Idrætscenter

Lige nu er motionscenteret i Hammel Idrætscenter på godt 300 kvadratmeter, men inden længe kommer der 100 kvadratmeter mere, således at der bliver endnu mere plads at boltre sig på.

Det er Hammel GF der står for motionscenteret, og her vækker det naturligvis glæde, at de nu får endnu mere plads til deres medlemmer inden så længe.

“Vi har endnu ikke lagt os helt fast på, hvad vi skal bruge pladsen til, men vi har da nogle idéer og så skal vi på inspirationstur til nogle centre i Odense, hvor vi skal se på forskellige muligheder. En ting er sikkert, vi skal nok få brugt pladsen, og det bliver uden tvivl et kæmpe løft til motionscenteret, at vi nu får den ekstra plads”, fortæller Allan Bo Andresen, der er Forenings- og Eventchef i Hammel GF.

Ud over udvidelsen af motionscenteret, så er Hammel Idrætscenter i gang med at slibe og lakere gulvet i Hal 2, mens man i uge 27 går i gang med at lægge nyt gulv i Hal 4, der i sin tid var den første hal i idrætscenteret.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler